İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Gerçek ırk sağlıklı güzel yüzlü bebeklerimiz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No12690
İlan Tarihi14 Ocak 2022
TürüKedi
CinsiScottish Fold
Yaşı2 - 6 Aylık
CinsiyetiDişi & Erkek
AşılarıYapılmadı
Tuvalet EğitimiVar
KimdenSahibinden

Merhabalar 

  Birbirinden güzel, safkan Scottish Fold ve British Shorthair yavrularımız var.  Sahiplendirme önceliğimiz onlara iyi bakabileceğine inandığımız, şuanki yaşam standartlarını devam ettirebilecek, duyarlı aileler bulmak. Onlar bizim evlatlarımız. Dolayısıyla birebir görüşme doğrultusunda sizi tanıyarak sahiplendirmek istiyoruz. Bilinçli, safkan-kırma ayrımı yapabilen, sağlıklı kedi sahiplenmek isteyen aileler arıyoruz. 

  Sağlık durumlarından kesinlikle şüpheniz olmasın. İngiltereden gelen safkan anne ve babaları bulunan yavrularımızın aile bireylerinin secereleri de bulunmakta. Veteriner hekim kontrolleri de düzenli olarak yapılmakta. Onları ailenizin bir parçası olarak görebileceğinizi düşünüyorsanız bizi arayın 

Not: İş saatleri içerisinde (9:00-21:00) arayabilirsiniz. (Sadece ciddi alıcılar!) Whatsapptan dönüş yapılmamaktadır . Sadece aramalara cevap verilmektedir. 

295 kez görüntülendi.

Dolandırıcılara Dikkat!

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • SahibimOlurmusun.com sitesi asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, SahibimOlurmusun.com bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.